top of page

Laatoitukset ja kylpyhuoneet

Art-Deco-kylpyhuone-02.jpg

Suunnittelemme ja toteutamme talon arkkitehtuuria ja kulttuurihistoriaa kunnioittavat kylpyhuoneet, suihkutilat, wc:t ja muut laatoitustyöt vastaamaan nykypäivän käyttötarpeita ja rakennusmääräyksiä.

Joskus vanha laattalattia kaipaa vain ehostusta, jolloin riittää hyväkuntoisen laatoituksen perusteellisempi huolto, alustastaan irronneiden laattojen kiinnitys ja saumausten uudistus. Toteutamme myös yksilöllisiä mosaiikkiladontoja joko asiakkaan oman suunnitelman mukaan, tai tukeutuen historiallisiin malleihin.

 

Pesutilojen uudistukset voimme tehdä avaimet käteen -remontteina kokeneiden kumppanien kanssa, suunnittelusta viimeistelyihin. Isompiin remontteihin löydät kauttamme myös arkkitehdin, rakennesuunnittelijan, valvojan ja asentajat sähkö- ja LVI -töihin. Teemme vesieritys- ja pohjatyöt, laatoitukset, listoitukset ja pintatyöt huolellisesti viimeistellen.

 

Kaipaatko neuvoja sopivien laattojen, kalusteiden ja värien valintaan? Kauttamme saat vinkkejä ja suosituksia päätöstesi tueksi. Pystymme etsimään erikoistarpeisiin laattoja myös suoraan kansainvälisten tehtaiden valikoimista.

 

Oli kyseessä keittiön välitilan laatoitustyö, yleisökohteen kulutusvaatimukset täyttävät wc -tilat tai suurempi märkätilaremontti, kuten pesuhuone ja sauna, ei lopputuloksen kauneudesta ja toimivuudesta tarvitse tinkiä.

Combo 2 20-luvun wc_edited.jpg

Referenssi:
Pienen WC-tilan uudistus 20-luvun kerrostalossa
asiakkaan suunnitelmien mukaan

  • Seinän ja lattian laatoitus

  • Holkkapalalistan muotoilu ja asennus

  • Katon, seinien ja pintavesijohtojen maalaus

  • Katon ja seinän rajan kipsipyöristyksen palautus

  • Laatoitettavan seinäpohjan oikaisu

  • Lattian vesieristystyöt

bottom of page